Ege Bölgesi Kariyer Fuarı

“Yetenek Her Yerde”

temasıyla, 2019 yılında yola çıkan Bölgesel Kariyer FuarlarıCumhurbaşkanlığı Himayelerinde, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile gerçekleştirilen kariyer etkinlikleridir. Her bölgede gerçekleştirilen bu etkinliklerden biri olan  “ Ege Bölgesi Kariyer Fuarı” bu yıl 20-21 Mart 2020 tarihlerinde İzmir Kültür Park Fuar alanında Ege Üniversitesi tarafından bölgelerindeki diğer 17 paydaş üniversite ile ortak etkinlik yapmaları konusunda yetkilendirilmiştir.

Öğrenci ve mezunlar etkinliğe geldiklerinde firmaların insan kaynakları yetkilileri ile iş/staj fırsatları,  kariyer imkanları gibi konularda ilk ağızdan bilgi alabileceklerdir. Ayrıca çeşitli kişisel ve mesleki gelişim etkinliklerine, panellere, mülakat simülasyonlarına ve firmaların İK temsilcileriyle yapılacak mülakatlara katılabilecektir.

KATILIMCILAR:

Ege Bölgesi’ndeki 17 farklı üniversitenin öğrencilerinin/mezunlarının katılımına açık olacak bu organizasyonda;

• İş fırsatı yakalamak isteyen öğrenciler ve mezunlar
  • Staj imkanı arayan ara sınıf öğrencileri
  • Kariyer hedeflerini farklılaştırmak ve geliştirmek isteyen lisans, lisansüstü öğrencileri ve mezunlar katılım göstereceklerdir.

FİRMA VE KURUMLAR

• Katılımcı Firma ve kurumlara İzmir Kültürpark fuar alanında 2 gün boyu stand açarak Ege bölgesindeki 17 üniversitenin farklı bölümlerinden katılım gösterecek öğrencilere /mezunlara kendilerini tanıtma olanağı verilecektir.
  • Firma ve kurumlara stantlarında İş ve Staj için CV kabullerinin yapılması sağlanacaktır.
  • Mezun ve son sınıf öğrencilerimizle mülakat yapmak isteyen kurum ve şirketlere mülakat odası tahsis edilecektir.
  • Detaylı bilgi için.